Vrijeme koje se provodi u izolaciji mnogi su odlučili iskoristiti za srediti neke stvari koje duže vremena čekaju da dođu na red. Neke od njih su i obnavljanje klupskih web stranica.

Tog posla su se uhvatili u Dubrovniku i Primoštenu.

Ono što je važno u ovim zahvatima je praćenje modernih tehnologija. To se najviše odnosi na prilagođenost prikazivanja sadržaja na zaslonima koji su u posljednje vrijeme najviše u upotrebi. Konkretno, najvažnije je da se stranica može pravilno učitati na mobitelima i tabletima, jer po defaultu besprijekorno će raditi na svakom desktop računalu.

To je osnovna razlika među web stranicama koje su se radile prije desetak godina i onih koje su se intenzivnije počele raditi prije 5-6 godina. A uz to je vrlo bitan i dio koji omogućuje lagan unos novih sadržaja, a što moderne platforme poput Joomla-e i Wordpress-a imaju vrlo dobro riješeno.

U svakom slučaju, sadržaj koji se uz društvene mreže mora imati i u mnogim situacijama je prvi izlog do kojeg dolaze roditelji zainteresirani za usmjeravanje svoje djece u naš sport. Zato je poželjno da je taj dio PR-a stvarno dobro urađen.

Ali da se vratimo Primoštencima i Dubrovčanima, njihove web domene su ostale iste, ali ako ste ih zaboravili do njih možete doći preko priloženih linkova:

 

www.jk-primosten.hr

 

www.jk-orsan.hr

 

Naslovna foto: Screenshot

 

Back To Top