Jedan od razloga posljednjeg redizajna stranice bio je i problem s hostingom velike količine fotografija koju možete pronaći na regate.com.hr. Taj problem je prevladan prebacivanjem na nove servise, ali je ujedno i riječ o vrlo zahtjevnom i obilnom poslu jer je u pitanju vrlo velik broj galerija i fotografija.

Uglavnom, prilikom prebacivanja na novi izgled uploadane su fotogalerije snimljene između 2017. i 2020. a evo večeras je završen i upload fotogalerija iz 2016. godine.

Osim što su podignute na novi server, fotografije su i "retuširane", a s obzirom da je u pitanju točno 7801 komad bila je riječ o poslu koji je zahtijevao dosta vremena. Inače sam se u drugoj polovini 2016. prebacio na DSLR, pa je uočljiva razlika u kvaliteti fotografija snimljenih do tadašnje regate Jabuka i onih poslije nje.

U svakom slučaju nadam se da će objavljene fotografije pomoći u evociranju mnogih uspomena.

Ubrzo slijedi sređivanje i fotografija snimljenih 2015. godine i njihovo pripremanje za objavu, a do tada probajte se pronaći u nekoj od galerija na ovom linku ili preko glavnog izbornika u "Foto galerije" --> "2016. u fotografiji".

 

Back To Top