Dan zaljubljenih i prigodna regata koju je organizirao JK Biograd je iza nas, a iz Pule stiže vijest da svi koji u romantičnom stilu žele zajedriti i u nekom drugom datum da će priliku imati na regati koju organizira JK Delfin, a u kalendaru HJS-a može se pronaći pod imenom Offshore Pula Cres.

A evo što je svima koji jedrenje kao aktivnost doživljavaju i na romantičan način poručila gđa.Vale Čupić iz kluba organizatora:

Zaljubljeni u jedrenje, jedriličari romantičari uživati će u regatavanju pod punim mjesecom u 3. mjesecu.
Inspirirani mistikom noćnog jedrenja i adrenalinom regatavanja JK Delfin Pula organizira MEĐUNARODNU FULL MOON REGATTU ili REGATU PUNOG MJESECA iz Pule, oko Suska s ciljem na Cresu, a koja starta u petak 18.03.2022.
Već je pristiglo dvadesetak prijava, a tko je sve do sada najavio svoj dolazak može se pronaći na Facebook stranici našeg kluba.
Trenutni omjer regatnih i obiteljskih krstaša je pola-pola, a među njima se nalazi i VOR 60 iz Slovenije.

Sanja Vale Čupić, JK Delfin

Kao opcije za prijave ponuđene su mogućnosti jedrenja u dvojcima ili u kompletnim posadama, kao i u skupinama OPEN regatni/obiteljski/vintage, ORC i IRC.

Program, službeni Oglas i ostale detalje vezane uz logistiku i organizaciju regate možete pronaći na ovom linku, dok je online prijavnica dostupna preko ovog linka, a do spomenute Facebook stranice kluba na kojoj se mogu pronaći aktualnosti i popis do sad prijavljenih može se doći ako kliknete ovdje.

 

Back To Top