Organizacijski odbor drugog izdanja regate Tko prije na Unije poslao nam je poziv za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju ove regate. Osnovne informacije i detalje o regati možete pronaći u nastavku.

 


 

Danas je zadnji dan prijave na regatu Tko prije na Unije. To je 2. izdanje regate koja je nastala u suradnji JK Delfin i otoka Unije.

Planirani start regate je u Puli, kod otoka Veruda/ Fratarski u subotu 20.05. ujutro u 9 sati i jedri se do Unija.

Za sada je najavljena lijepa bura pa bi to mogla biti uzbudljiva regata, pravi Sprint iz Pule na Unije.

Do danas je prijavljeno tridesetak jedrilica, a danas je ujedno i zadnji dan prijave i uplate kotizacije za večeru samo 15 EUR/osoba.

Na Unijama je u planu fešta proglašenja sa delicijom sa Unija - janjetina pod pekom. Pripremaju se i majice i nagrade u duhu kako to JK Delfin sa partnerima uvijek radi.

Regata ima šansu postati jedna od zanimljivijih u ovom akvatoriju. Prošle godine je u petak bio start, a u subotu se regatavalo oko Unija i Srakana. Na ovogodišnjem izdanju odlučili smo se za start u subotu iz Pule na Unije, a u nedjelju je u planu zajednički start ispred Unija zbog promotivnog filma koji će se napraviti, a u dogovoru sa natjecateljima u subotu navečer dogovoriti će se satnica starta za nedjelju i ciljna linija.

Regata se boduje za Argonaut kup kao što su se bodovale i Brioni i Full Moon u organizaciji JK Delfin, a održava se po pravilima HJS, vozi se po OPEN i ORC.

Podržavatelji regate su: TZ Mali Lošinj, Barabar, Pekara Crosta Unije, ŽLU Mali Lošinj, Adrinaut, Pivovara Pan, AGD reklame, regate.com.hr.

Prijavnica i više info na stranicama JK Delfin na ovom linku.

Što reći, ako nemate pametnijeg posla za vikend pred nama pripremite brodove i put Pule.

 

Back To Top