%. regata od Ičića do Suska i natrag trebala je startati u petak 24. studenog ujutro u 8:00, ali je zbog najavljene vrlo jake bure u noći s petka na subotu start prebačen na subotu ujutro. Trenutno se očekuje da vrijeme starta ostane u 8:00, ali ujutro će biti donesena konačna odluka, kako o vremenu starta, tako i o eventualnom skraćenju na jedrenje oko Unija. U svakom slučaju, ujutro se pale trackeri i imat ćete priliku pratiti svoje favorite  u živo. 

Procedura za praćenje je standardna i preporučeno je korištenje Google Chrome internet preglednika za PC i Android uređaje, a na Apple uređajima možete koristiti Safari uz uključenu opciju "Settings -> Safari -> Request Desktop Site", a kod Google Chrome-a također je poželjno uključiti opciju "Settings -> Request Desktop Site".

Nemojte zaboraviti da iscrtavanje kretanja jedrilica kreće 15 sekundi nakon pokretanja linka.

 

English:

If you use Android devices, then you can have the best experience of using LIVE tracking with these Google Chrome settings: "Settings -> Request Desktop Site".

If you use Safari, then it is preferable that the settings are set like this: "Settings -> Safari -> Request Desktop Site".

Drawing new positions of the boats starts after 15 seconds.

 

 

Back To Top