Finale CRO Melges 24 sezone za 2023. godinu odigrava se u Trogiru, a domaćini su posada Matarana 24 i njihov JK Trogir. Na regati su se okupile posade iz Hrvatske, Italije, Mađarske i Velike Britanije, a maksimalno planiraju odjedriti 9 plovova u 3 dana. Prognoza je trenutno povoljna za petak i subotu za kad se najavljuje 10-13 čvorova tramontane, dok su za nedjelju trenutno najavljena vrlo slaba zračna gibanja. U svakom slučaju ba moru će biti zanimljivo, a akciju ćete moći pratti u živo preko linka u nastavku.

Procedura za praćenje je standardna i preporučeno je korištenje Google Chrome internet preglednika za PC i Android uređaje, a na Apple uređajima možete koristiti Safari uz uključenu opciju "Settings -> Safari -> Request Desktop Site", a kod Google Chrome-a također je poželjno uključiti opciju "Settings -> Request Desktop Site".

Nemojte zaboraviti da iscrtavanje kretanja jedrilica kreće 15 sekundi nakon pokretanja linka.

 

English:

If you use Android devices, then you can have the best experience of using LIVE tracking with these Google Chrome settings: "Settings -> Request Desktop Site".

If you use Safari, then it is preferable that the settings are set like this: "Settings -> Safari -> Request Desktop Site".

Drawing new positions of the boats starts after 15 seconds.

 

 

Playbackovi održanih plovova mogu se pronaći na ovom linku.

Playbacks can be found on this link.

 

Back To Top