Regata koja je dio i CRO Melges 24 Cupa i European Sailing Series jedri se od petka do nedjelje u Splitu. Domaćin je istoimeni jedriličarski klub, a nastup je najavila 21 posada. Trenutno su u najavi vjetrovi iz 2. i 3. kvadranta s tim da je za petak najavljeno jugo koje bi trebalo puhati preko 25 čvorova. Da li će flota jedriti sve dana i kako će regata izgledati na moru možete pratiti u živo preko linka u nastavku.

Procedura za praćenje je standardna i preporučeno je korištenje Google Chrome internet preglednika za PC i Android uređaje, a na Apple uređajima možete koristiti Safari uz uključenu opciju "Settings -> Safari -> Request Desktop Site", a kod Google Chrome-a također je poželjno uključiti opciju "Settings -> Request Desktop Site".

Nemojte zaboraviti da iscrtavanje kretanja jedrilica kreće 15 sekundi nakon pokretanja linka.

 

English:

If you use Android devices, then you can have the best experience of using LIVE tracking with these Google Chrome settings: "Settings -> Request Desktop Site".

If you use Safari, then it is preferable that the settings are set like this: "Settings -> Safari -> Request Desktop Site".

Drawing new positions of the boats starts after 15 seconds.

 

 

 

Back To Top