Sportsko natjecateljski program Pula Sailing Week-a ove godine u Pulsku luku dovodi 3 jedriličarske klase. Revijalnu regatu za najmlađe uzraste klase Optimist, više od 50 regatnih i obiteljskih krstaša iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Austrije, te najveće brodove sjevernog Jadrana, MAXI krstaše poput Portopiccolo Prosecco Doc, Cleansport itd.

S MAXI krstašima u Pulu dolazi i 8 vrhunskih Chefova sa Michelinovim zvjezdicama, koji će u društvu Davida Skoka i glavnog šefa Grand Hotela Brioni u petak sudjelovati u velikom MAXI ON COOKING CHALENGE SHOW povodom otvorenja Hotela Grand Brioni.

U subotu na Riječkom gatu program počinje već u 11 sati startom MAXI krstaša, a nastavlja se revijalnom regatom Optimista gdje će start dati višestruki osvajač olimpijskog srebra Ivica Kostelić.

U popodnevnim satima nastupaju Zbor ZARO i plesne grupe, a od 17h na dalje kreće večernji program sa DJ Jinxie Grooves i koncert Goran Griff band i Šajete. Start 58. Pulske regate zakazan je za nedjelju 8. svibnja u 11 satin kojega će Radio Pula prenositi uživo!

Cijeli ovaj event organizira JK Uljanik u sklopu obilježavanja dana grada Pule, a kompletan program možete pronaći na ovom linku.

 

Back To Top