Jedriličarski klub Delfin iz Pule u subotu 2. listopada organizira 17. memorijalnu regatu posvećenu uspomeni na prerano preminulog kapetana Marka Marinovića.

Regata se organizira u suradnji s ACI marinom Pomer, pa svi koji dolaze iz malo daljih polaznih luka mogu doći već u petak 1. listopada i besplatno se vezati u istoimenoj marini.

Predviđeno je da u petak službeni prihvat jedriličara krene od 18 sati, dok je start jedrenja predviđen za subotu ujutro u 11:00.

Nakon jedrenja organizatori planiraju okupiti sve sudionike na prigodnom domjenku s kulinarskim i glazbenim programom na kojem se svi mogu opustiti bez opterećenja vezanog uz potrebu odlaska i noćne navigacije jer u marini Pomer jedrilice mogu ostati do nedjelje ujutro.

Službeni oglas regate možete pronaći na ovom linku. Ako želite pomoći organizatorima i riješiti potrebne administrativne poslove onda u potrazi za službenom dokumentacijom posjetite ovaj link, dok na službenom Facebooku možete pratiti i aktualnosti kako s regate, tako i iz JK Delfin.

Naslovna foto: JK Delfin

 

Back To Top