Jedriličarski klub Delfin na krilima uspjeha prvog izdanja regate Full Moon privodi kraju pripreme za njeno drugo izdanje koje će se jedriti od petka 10. ožujka.

Već sad je popis najavljenih sudionika dosegao brojku 60, a organizatori očekuju da bi se moglo prijaviti još 20-30 posada. Stvarno impresivno, ali zato su organizatori pripremili i vrlo zanimljiv i ambiciozan program kako na moru tako i na kopnu.

Što se jedrenja tiče, jedrit će se prvo noćna regata u petak u akvatoriju Pule i Briona, a u subotu ujutro u 7:00 trebala bi krenuti druga etapa na potezu između Pule i Cresa. Prateći kopneni program uključuje koncert u Puli s proglašenjem najboljih na noćnoj regati, kao i na regatama u sklopu kojih će sudionici Full Moon-a dojedriti u Pulu, dok će sličan program biti i u Cresu.

Regata je otvorena za posade i dvojce, a na aktualnom popisu nalaze se posade s praktički cijelog Jadrana. Zato su se članovi JK Delfin odlučili da u organizaciju uključe i svoje prijatelje iz Slovenije iz JK Mornik iz Nove Gorice, JK Croatia iz Opatije i JK Uskok iz Zadra.

Više informacija o regati možete pronaći na njenim službenim web stranicama, a tamo možete pronaći i Oglas, kao i upute za prijavu.

Vidimo se u Puli!

 

Back To Top